Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Look van de maand: met oog voor details!

Door Rani Merckx

Een opvallende print, een superflatterende hogetaillebroek en een fake fur donsjasje: met deze look van de maand spring je van de ene verrassing in de andere!

Winterse folklore

Geen saaie boel, maar een outfit die bruist van de details: dat is de look van deze maand! Het is er eentje die iedereen flatteert, want: een hogetaillebroek tegen dat kleine buikje, een print die – terecht – alle aandacht opeist, en een zacht donsjasje voor wie trendy, maar gewapend tegen de koude naar buiten stapt!

Iets voor jou? 

Laat je inspireren

In deze video toont Libelle-styliste Catherine Mys je deze prachtige look uit de Libelle e5-collectie:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kopieer de look

Ben je, net zoals wij, helemaal gek op deze outfit? Goed nieuws: je vindt ‘m online én in alle e5-winkels. Shoppen maar!

1

Zwarte blouse met gestileerde bloemenprint

(€ 49,95 – bekijk het hier)

Deze stijlvolle top in lichte viscose is een absolute plus voor je garderobe. De trendy bloemenprint in ecru en kaki combineert lekker nonchalant met een wollen vest. Maar dankzij de goudkleurige accenten kun je ‘m ook prima feestelijk dragen met een fijne blazer.

2

Zwarte losse broek met tailleriem

(€ 54,95 – bekijk het hier)

De hogetaillebroek mag deze winter niet ontbreken in je kleerkast. Deze zit supercomfortabel en geeft je figuur, dankzij de riem, een vrouwelijke taille. Bovendien is ‘ie zwart en dus een echte allrounder.

3

Beige fluffy bomberjas

(€ 69,95 – bekijk het hier)

Hipper dan dit fluffy bomberjack van Libelle wordt het niet. Want imitatiebont is ‘hot’ deze winter en dankzij de neutrale kleur kun je ‘m op duizend-en-één manieren combineren. En stel je eens voor hoe heerlijk zacht en warm dit jasje is om te dragen.

Win deze outfit!

Is deze outfit je – letterlijk – op het lijf geschreven? Fijn! Dankzij Libelle en e5 mode kun jij ’m winnen! Gewoon een sms’je sturen en wie weet schitter jij straks – gratis en voor niets – in je nieuwe outfit.

Waag hier je kans!

Bron: e5. Beelden: e5

Ook mooi:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content