Ruik een vleugje mystiek op je kledij

Door De Redactie
Vrouwen en kledij. Weinig onderwerp waar zoveel over gepraat, geschreven en gefilosofeerd is? Eén ding is zeker: om je goed en relax te voelen, moet je kledij perfect zitten. Maar om een zelfzekere en een tikkeltje mysterieuze indruk na te laten, moet je outfit niet alleen perfect aanpassen, je kledij moet ook superzacht aanvoelen en heerlijk ruiken. De échte parfumextracten in de nieuwe Lenor Parfumelle-collectie omhullen je daarom met een geur van pure luxe!

De kracht van geuren is gekend. Een geur kan je meevoeren naar het verleden, betoveren, vervoeren, verleiden. De meest fascinerende geuren zijn subtiel en duiken op wanneer je het eigenlijk niet verwacht…

De nieuwe Lenor Parfumelle-geuren zijn geraffineerd en verleidelijk zodat elke vrouw zich op elk moment van de dag mysterieus en bijzonder kan voelen. Voor de samenstelling ervan werd beroep gedaan op Franse parfumeurs die zich baseerden op de nieuwste trends en de creatie van klassieke parfums.

  • Mysterious: dit mooie geurenboeket opent met noten van rode vruchten zoals veenbessen, braambessen en zwarte bessen, aangevuld met een vleugje poeder en vanille. De warme basisnoten worden gevormd door zoethout en musk.
  • Intriguing: de topnoten van deze rijke, romige geur zijn een mooie mix van pompelmoes, kruiden, abrikoos en rode vruchten. Meiklokjes, osmanthus, poeder en tonka vormen de middennoten en hout, amber, musk en kruiden ronden de geur af.
  • Seductive: deze op en top sensuele geurcombinatie heeft warme en kruidige topnoten, sensuele bloemen zoals ylang ylang en tubarozen in het hart en sandelhout, musk en een vleugje poeder als basis.

Lenor Parfumelle-collectie is verkrijgbaar in de supermarkt aan de aanbevolen verkoopprijs van 3,99 euro

Partner Content