© Mayerline

Een tien voor deze tas: 10x stijlvolle shoppers

Door Jolien Thieleman

Naar de winkel, op uitstap of naar het werk? Geen probleem voor de shopper, want in deze lekker handige handtas kun je heel je hebben en houden kwijt. Onze favorieten!

Top, zo’n shopper

De shopper heeft z’n naam niet gestolen. Hij is dikwijls zo ruim dat je er zelfs boodschappen in kwijt kunt, en dat maakt ‘m geschikt voor elke gelegenheid. Velen gebruiken ‘m als shoppingtas of nemen hem mee naar het werk.

De oversized tas krijgt hier en daar een andere invulling: sommige shoppers zijn wat soberder, terwijl andere zijn afgewerkt met details zoals knoopjes en riempjes. De ene is gemaakt uit een soepele stof, terwijl de andere uit stevig leder bestaat. Sommige tassen hebben zelfs handige zakjes aan de binnenkant.

10x stijlvolle shoppers

Een shopper is ook duurzaam (want: geen plastic zakjes meer nodig!), waardoor heel wat merken de tas intussen aanbieden. Zo gaan duurzaamheid en functionaliteit hand in hand, en dat op de mooiste manier! We selecteerden alvast een aantal shoppers waar ons hartje blij van wordt.

1

100% gerecycleerd

shoppers

JBC, € 6,50

2

Lekker oversized

shoppers

C&A, € 25,99

3

Zijdezacht

shoppers

Veritas, € 34,99

4

Niet zo alledaags

shoppers

Unisa, € 129 € 99,90

5

Klassiek zwart

WE Fashion, € 100 € 49

6

Au naturel

Pieces, € 49,99 € 24,95

7

Het zonnetje in huis

Mango, € 25,99

8

Een streepje voor

Sienna Goodies, € 79,95

9

La vie en rose

Hedgren, € 99 € 49,50

10

Om zelf te versieren

Dille & Kamille, € 9,95

Coverbeeld: Mayerline, € 99 (links) en € 79 (rechts).

Meer moois:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content