Stap voor stap make-up in roze-rood

Door De Redactie

Voor een speciale gelegenheid wil je graag alle registers opentrekken en jezelf mooi opmaken. Maar hoe? Wij tonen jou stap voor stap een roze-rode make-up look. Zo word je de belle van het bal.

Stap 1

Verzorg je huid met een hydraterende crème voor een stralende teint.

Stap 2

Breng een getinte gezichtscrème aan die je gezicht doet stralen en verdeel gelijkmatig over het gezicht. Gebruik concealer indien nodig.

Stap 3

Dep een crème-achtige blush met een sponsje op de appeltjes van je wangen.

Stap 4

Om gouden smokey eyes te maken, highlight dan eerst de bovenste en onderste binnenhoeken van je ogen met een gouden oogschaduw. Breng een iets donkerdere tint goudbruin aan vanaf de wimperlijn tot aan de wenkbrauwen. Neem bijvoorbeeld de Petal essence single eye colors in de kleuren antique gold en ginger root van Aveda.

Stap 5

Om een smokey effect te creëren, hou je de intense kleur dicht bij de wimpers en vervaag je deze  verder naar buiten met een kwast.

Stap 6

Om de look af te maken, krul je de wimpers en breng je mascara aan.

Stap 7

Creër glamoureus, roze-rode lippen in laagjes. Verzorg eerst je lippen met een hydraterende, kleurloze balsem.

Stap 8

Breng een bruinrode lippenstift aan en verzacht de randjes met een wattenstaafje. Neem bijvoorbeeld de Nourish-mint smoothing lip color in de kleur redwood van Aveda.

Stap 9

Maak de look af met een lipliner in dezelfde tint. Neem bijvoorbeeld de Nourish-mint lip liner in de kleur red petals van Aveda.

Partner Content