Stap voor stap naar de perfecte make-up

Door De Redactie

Jezelf elke dag opnieuw een stralende blik bezorgen? Dat is niet eens zo moeilijk. Probeer het eens met dit make-upplan in zes stappen. Succes gegarandeerd!

1. Concealer

Werk donkere kringen en kleine onvolmaaktheden weg met concealer. Een camouflagepotlood verdoezelt vlekjes en de concealer blijft door zijn droge textuur prima zitten.

2. Oogschaduw

Breng met een groot penseel huidkleurige oogschaduw aan op het bewegende ooglid en de arcadeboog. Om de oogplooi te vinden, doe je je hoofd wat naar achter. Vervaag de randen.

3. Eyeliner

Trek met een eyeliner een lijntje boven de wimperrand. Begin fijn, ga naar iets dikker in het midden en eindig opwaarts in een puntje. Onvaste hand? Gebruik dan zwart kohlpotlood.

4. Highlights

Voor een intensere blik breng je met je vinger verticaal wat donkere oogschaduw aan in de buitenste ooghoek. Vervaag met een wattenstaafje of oogschaduwpenseel.

5. Mascara

Werk af met een laagje mascara. Met een tissue vlakbij de onderste wimperrand voorkom je vlekjes bij het aanzetten van de onderste wimpers.

6. Wenkbrauwen

Met mooi geëpileerde wenkbrauwen komt je oogmake-up helemaal tot z'n recht. Een doorschijnende of gekleurde wenkbrauwgel houdt de haartjes de hele dag op hun plaats.

Partner Content