Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Stoere race-prints en namaakbont

Door De Redactie
Voor de late herfst brengt I AM met zijn kledingcollectie rood-grijs voor de 'Girls' en blauw-grijs voor de I AM-knapen. De meiden kunnen zich deze winter duffelen in warme, gezellige materialen zoals de teddystof binnenin de truien met kap of in het zachte namaakbont van een kort vestje. Speelse pomponnetjes sieren vele stuks. Kies een stoere bermuda met warme kousenbroek of ga voor een vrolijk jurkje of rokje met legging. De I AM Boys gaan full speed vooruit en dragen stoere race-prints op shirts of souspulls. Keuze uit jeans- of een kaki-kleurige broek met grote zakken en authentieke details die bovendien vlot gecombineerd worden met de warme truien met kap, eveneens in het high-speedthema. Een carreaux-hemd met levendige kleuren kon niet ontbreken.

Voor de late herfst brengt I AM met zijn kledingcollectie rood-grijs voor de ‘Girls’ en blauw-grijs voor de I AM-knapen. De meiden kunnen zich deze winter duffelen in warme, gezellige materialen zoals de teddystof binnenin de truien met kap of in het zachte namaakbont van een kort vestje. Speelse pomponnetjes sieren vele stuks. Kies een stoere bermuda met warme kousenbroek of ga voor een vrolijk jurkje of rokje met legging. De I AM Boys gaan full speed vooruit en dragen stoere race-prints op shirts of souspulls. Keuze uit jeans- of een kaki-kleurige broek met grote zakken en authentieke details die bovendien vlot gecombineerd worden met de warme truien met kap, eveneens in het high-speedthema. Een carreaux-hemd met levendige kleuren kon niet ontbreken.

Meer info: www.jbc.be

 

I_AM_for_JBC_DSCF3031

I_AM_for_JBC_DSCF3031