Tijd voor een pittig zomerkapsel

Door De Redactie

Vijf van onze lezeressen zetten de schaar in hun haar. Doe zelf inspiratie op voor een zonnige look.

Vijf van onze lezeressen zetten de schaar in hun haar. Doe zelf inspiratie op voor een zonnige look.

Een klassieke bob

Een klassieke bob met bovenaan wat langere laagjes zorgt voor wat meer volume in je haar. Als je met je handen door je haar wrijft terwijl je het droogt en de blazer onderaan op de haarwortels richt, krijg je een natuurlijk, volumineus resultaat. Wat volumepoeder geeft je kapsel dat extra nonchalant effect.

De eighties look

In de nek wordt de lengte behouden. De zijkanten, aan de oren, worden iets korter geknipt. Het resultaat is een jaren 80-look met bovenaan een volle pony. Het is een pittig kapsel dat makkelijk te stylen is.

Victoria Beckham-kapsel anno 2015

De hals wordt helemaal vrij gemaakt en de zijkanten worden achteraan lichtjes opgeknipt. Bovenaan wordt de lengte behouden voor een lange, losse bles. Die doet de jukbeenderen beter uitkomen en versmalt je gezicht.

Speelse look met krullen

Als je krullen hebt, laat een kort kapsel ze mooi tot hun recht komen. Het valt zelfs vanzelf in model. Achteraan wordt het haar heel kort geknipt, bovenop blijft het langer. Een pony maakt het gezicht wat meer ‘open’ en doet het wat langer lijken. Het haar moet wel een beetje uitgedund worden, zodat het niet gaat kroezen. In model brengen doe je zo: na het douchen enkel wat wax gebruiken en het haar natuurlijk laten opdrogen voor een leuk speels kapsel.

kortekapsels-37!.jpg

kortekapsels-26.jpg

kortekapsels-47!.jpg

kortekapsels-50.jpg

kortekapsels-62!.jpg

 

Op zoek naar meer haarinspiratie?

Partner Content