Wat vertellen je teennagels over jou?

Door De Redactie

Flirterig, speels, romantisch... in de zomer willen ook je voeten graag gezien worden. Een leuk kleurtje nagellak doet wonderen voor je look én het geeft meteen een glamoureus gevoel. Maar je teennagels vertellen meer over jezelf en je stemming dan je denkt...

Copywrite beeld: sxc

  • Romantisch: romantische zielen kiezen voor snel drogende nagellak zodat ze snel en tiptop weer op pad kunnen met hun nieuwe vlam. Kies voor een rozig kleurtje om je romantische bedoelingen extra in de verf te zetten.
  • Speels: de zomer is jouw topseizoen. Je loopt graag gek te doen op het strand of in het park. Kies voor een laklaagje dat tegen een stootje kan in een opvallende, niet saaie kleur zoals hot hot pink of kauwgomballen turquoise.
  • Bling Bling: het leven is jouw catwalk. Je valt graag op. Je draagt dan ook erg opvallende outfits en ook je tenen mogen opvallen. Ga een keertje voor onconventioneel geel. Wedden dat je gezien wordt?!
  • Avontuurlijk: jouw leven is één groot spontaan avontuur. Je staat steeds paraat om het onverwachtte aan te pakken. Je kiest voor een oerdegelijke nagellak die dagen mee gaat en een kleur die in alle omstandigheden haar mannetje staat: klassiek rood.
  • Dramaqueen: het lijkt wel of je de wet van Murphy aantrekt. Je bent van nature een beetje onhandig. Veeg alle verdenkingen weg door een grappig kleurtje op je teennagels aan te brengen. Een goedgezind paars of lilla kan deze klus zeker klaren. Kies voor een flesje met een praktische applicator, zodat je nagels perfect gelakt zijn.
  • Fashionista: Jouw oufits zijn steeds onberispelijk gematched en bijgevolg komen je teennagels ook steeds fleurig voor de dag. Je kiest voor een makkelijk te verwijderen en vrouwelijk kleurtje dat leuk past bij al je outfits: plum.
  • Risiconemer: je neemt graag risico's en meestal loopt het erg goed af. Niet veel dames doen het je na, maar met je oranje teennagels worden jouw voeten letterlijk het zonnetje in huis, op het terras of zelfs op kantoor!
  • Sexy lady: je flirt er deze zomer op los en geniet van alle aandacht die je sex appeal krijgt. Misschien zitten je fluo roze gelakte teennagels er voor iets tussen?
  • Poeslief: je bent charmant en iedereens lieveling. Ook je teennagels stralen je zachtheid uit. Je lakt ze in een lieve kleur als perzik. De verrukkelijke kleur gaat perfect samen met alle bloemenprints van je kledij.

Partner Content