WIN een e5-cadeaubon t.w.v. € 150 en shop je feestoutfit!

Door Rani Merckx

In aanloop naar kerst doe je je uiterste best om iedereen blij te maken, maar vergeet daarbij dé belangrijkste persoon niet: jezelf. Trakteer je daarom op een gloednieuwe feestoutfit dat niet alleen comfortabel zit, maar er ook fantastisch uitziet. En toeval wil dat onze collectie bij e5 al deze puntjes afvinkt!

Dat zit als gegoten!

Goudkleurig fluweel, koraalroze truien en kleurrijke prints: dankzij onze feestcollectie bij e5 loop jij er met de feestdagen piekfijn bij! Extra fijn: je kunt zo’n gloednieuwe feestoutfit winnen, want wij mogen een cadeaubon t.w.v. 150 euro én vijf bonnen t.w.v. 100 euro weggeven!

Shop onze feestnummers

Zachte warmhouder

Zachte warmhouder

Zachte warmhouder

€ 129,99  –  e5

Als de temperatuur onder graadje ‘brrr’ gaat, komt deze streelzachte mantel als geroepen. Heerlijk om in weg te duiken op je weg naar het feestdis. Shop het hier.

Flaneren in fluweel

Flaneren in fluweel

Flaneren in fluweel

€ 59,99 & 39,99  –  e5

In menig huishouden gaat de verwarming een graadje lager door de hoge energiekosten. Maar laat dat de feestpret niet bederven. Draag liever een fluwelen outfit : die ziet er niet alleen feestelijk uitziet, maar voelt ook ultrazacht aan én houdt je warm!  Shop het hier.

Maak indruk met een jurk

Maak indruk met een jurk

Maak indruk met een jurk

€ 69,99  –  e5

Draag je liever een jurk? Kies dan bij voorkeur eentje die makkelijk zit, zoals dit lange kleedje met glanzende stof en opvallende print! Je draagt het zowel feestelijk als casual, waardoor je het zelfs na de feestdagen nog doordraagt! Shop het hier.

Knal met kleur

Knal met kleur

Knal met kleur

€ 64,99  –  e5

Dat je met een simpele trui er net zo feestelijk kunt uitzien, bewijst deze combinatie! Draag een kleurrijke trui op een jurk die dezelfde tint bevat, en you’re dressed to impress!  Shop het hier.

Onze andere feestelijke collectiestukken ontdekken? Klik hier!

Waag je kans!

Iets moois gespot in onze feestcollectie? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd en wie weet shop jij binnenkort wel gratis! Veel succes.

Deze wedstrijd loopt van 7 tot en met 18 december middernacht.

Niet gewonnen?

Niet getreurd! Surf naar de webshop van e5 of ga naar een e5-filiaal in jouw buurt waar álle collectiestukken voor je klaarliggen!

Meer outfits die heerlijk zitten:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content