Wow: deze vrouw zag haar striemen verdwijnen na gebruik van dit apparaatje

Door Celine Werner

Loop jij ook graag kortgerokt rond wanneer de temperaturen stijgen, maar is de durf er niet altijd omdat je last heb van striemen op je bovenbenen? Misschien helpt het onderstaande product jou wel! 

Op het internet is er namelijk een dame dat onder de naam ‘nct1234’ op Reddit vertelt hoe ze binnen de twee weken van haar striemen afgeraakte.

Waar komen ze meestal voor?

Ze kunnen overal op het lichaam voorkomen, maar ze manifesteren zich vooral op de:

  • Bovenbenen: meestal wat kleinere striemen die als een soort lichte bliksemschichten van de binnenkant van de bovenbenen naar de buitenkant van de bovenbenen gaan.
  • De zijkant van je buik: deze hebben meestal een langere vorm van een paar centimeters breed.
  • De zwangerschapsbuik: hier hebben ze een iets lichtere, roze kleur. Maar de striemen die bij de navel zichtbaar zijn, zijn vaak wat donkerder en roder van kleur.

Een magisch apparaatje

Ooit al van de dermaroller gehoord? Dit product is eigenlijk oorspronkelijk bedoeld om over je gezicht te rollen. Hierin zitten naaldjes die ervoor zorgen dat je huid meer collageen aanmaakt. En bovendien zou het ook je rimpels verzachten.

Bye bye striemen

Hoe deze vrouw op het idee kwam om dit item over haar benen te rollen is niet duidelijk, maar het resultaat mag er best wel zijn. Op het forum deelt ze het volgende: “Het is de bedoeling dat je het 5 keer in 4 verschillende richtingen rolt. Het duurt maar 30 seconden.”

[Before&After] Only used dermaroller on left thigh from SkincareAddiction

Ga jij het ook uittesten, of storen de striemen jou eigenlijk niet?

Bron: libelle.nl & surfplaza.be – Beeld: gettyimages.be 

Wil je vast ook eens lezen:

Partner Content