The singer Adele performs on stage during RTL's end-of-year review '2015! Menschen, Bilder, Emotionen' (lit. People, images, emotions) in Huerth, Germany, 06 December 2015. Photo: HENNING KAISER/dpa Reporters / DPA

Zangeres Adele werkt aan modelijn voor moeders

Door De Redactie

De Britse zangeres Adele maakte nog maar net haar comeback met ‘Hello’, maar ze heeft nog meer in haar mars dan een goede stem. Zo zou ze werken aan een kledinglijn voor drukbezette moeders.

Het is de laatste jaren een trend dat beroemdheden hun eigen collectie ontwerpen. Ook de Britse zangeres Adele, die momenteel hoge toppen scheert met haar monsterhit ‘Hello’, wil een stijlvolle kledinglijn ontwerpen die gericht is op moeders met een drukke agenda.

Stijlvol én comfortabel

De 27-jarige Adele werd in oktober 2012 voor de eerste keer moeder van een flinke zoon. Niet veel later nam ze een sabbatperiode van enkele jaren, maar recent maakte ze haar comeback met haar album ’25’. Nu blijkt dat ze zich niet alleen zal focussen op muziek. Volgens verschillende Britse media, zoals het magazine Celebs Now, is Adele druk bezig met het schetsen van haar eerste modecollectie. De zangeres zou een kledinglijn ontwerpen met comfortabele kledij in neutrale kleuren. Bovendien zou ze ook denken aan een paar opvallende extra’s zoals een poncho.

Adele zou samenwerken met Evans, een Britse handelaar in grote maten. Wanneer de collectie in de rekken zal hangen, is nog niet bekend. Maar wij wachten alvast ongeduldig en in spanning af!

Fan van Adele’s ‘Hello’? Ontdek dan zeker deze prachtige cover.

 

Partner Content