Trend: zalig fris in gele tinten

Onze collega’s van My Color Passport spotten voor ons de laatste trends én vertalen de hipste kleuren naar onze garderobe. Een van die trends: geel! Durf jij het aan?

Je hoeft natuurlijk geen compleet gele outfit aan te hebben. Meer zelfs, als je de rest van je outfit sober houdt, creëer je een stijlvol effect. Deze kleurrijke broek koop je hier.

Fleurig de hele dag… het mag!

En dat het comfortabel kan bewijzen we graag. Een blouse met een iets breder vallende snit zorgt ervoor dat je helemaal mee bent met de oversized trend. Dit item kun je hier kopen.

Creëer een opvalmomentje… met een geel accentje

Toch niet zo’n fan van te opvallende kledij? Dan kun je er ook altijd voor kiezen om net heel subtiel een gele toon in je outfit te brengen. Kocht je bijvoorbeeld net witte trendy sneakers, dan kun je de veters eens vervangen door deze citroengele stuks. Je kunt ze hier kopen.

Of kies voor onze Libelle zomertas als je op zoek bent naar een leuke eyecatcher voor deze zomer. Ideaal om mee te nemen op vakantie!

In de Libelle van 23 juni kun je een bon terugvinden om jouw tas op te halen tot 9 juli bij Standaard Boekhandel.

Zo wordt het plezant… deze zomer op het strand!

Laat je de knalgele trend liever over aan de kids? Dan is een leuk badpak zeker een goed idee. Heerlijk fris. Dit exemplaar koop je hier.

In een citroengele roes… met een gemakkelijke blouse

Zoals je ziet, één kledingstuk is al genoeg om je outfit helemaal op te fleuren. Combineer een mooie gele blouse met een jeans en een leuke blazer of trenchcoat en hup, je bent helemaal summerproof. Overtuigd? Deze blouse is hier verkrijgbaar.

Op zoek naar nog meer inspiratie?

Partner Content