Getty Images

Zo voorkom je dat je rok aan je panty plakt

Door Jolien Thieleman

Omdat we ook in de herfst en winter graag kleedjes en rokken dragen en het toch nét ietsje te koud is om onze blote benen te laten zien, halen we onze panty’s maar al te graag uit de kast. Klein probleempje: ze blijven soms aan de binnenkant van je rok of jurk plakken. Heel vervelend is dat! Gelukkig is er een simpel trucje om dat te voorkomen.

Budgetvriendelijk trucje

Eenvoudige, budgetvriendelijke trucjes die ons dagelijks leven net ietsje makkelijker maken, daar zijn wij altijd wel voor te vinden. Om ervoor te zorgen dat je panty niet meer aan je rok blijft kleven, heb je maar één ding nodig: handcrème.

Handcrème

Je leest het goed: handcrème zorgt ervoor dat je rok niet meer statisch wordt en dus ook op z’n plaats blijft hangen. Het enige wat je hoeft te doen, is een klein dotje in je handpalm verdelen en het dan zachtjes over je panty deppen. Zo eenvoudig is het: je hebt nu geen last meer van een statische panty! Ga jij het proberen?

De ideale panty

Zoveel panty’s, zoveel keuze! Voor welke panty ga je nu best? En belangrijker nog: hoe hou je ‘m zo lang mogelijk mooi en laddervrij? Je leest het in dit artikel!

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content