Bloemschikken met dahlia’s: 3 combinaties om zelf te proberen

Bloemschikken met dahlia's: 3 combinaties om zelf te proberen
Getty Images

Als er één bloem een spectaculaire comeback maakte de afgelopen jaren, dan is het de dahlia wel. Tijd dus om de boerenbloem van weleer op een voetstuk te plaatsen door te bloemschikken met dahlia’s!  

Duizend-en-een dahlia’s

Vroeger kreeg de bloem weleens de stempel ‘ouderwets’, maar tegenwoordig steken bloemisten hun liefde voor dahlia’s niet langer onder stoelen of banken. En gelijk hebben ze, want de bloem verschijnt in duizend-en-een gedaantes: van schattige pomponnetjes tot pioenachtige bloemen zo groot als een dessertbord. Bovendien heb je dahlia’s in bijna elke denkbare kleur van crèmewit tot paarszwart. Maar opgelet: in het blauw zul je ze niet vinden!

Bloemschikken met dahlia’s

Maak het binnen extra gezellig met drie bloemschikideetjes van Gudrun: een bloemstuk met dahlia’s en pompoenen, een dahliabad in een grote houten schaal of dahlia’s op een stokje. Nieuwsgierig? Bekijk dan nu de video en maak het zelf!

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Hou je van bloemschikken? Dan vind je dit vast ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste groentips en wooninspiratie!

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)