Tulpen: 3x bloemstukjes met deze vrolijke lentebol

Tulpen: 3x bloemstukjes met deze vrolijke lentebol
Getty Images

Word je ook instant vrolijk vanaf het moment je merkt dat er weer overal tulpen opduiken? Onze bloemenexpert Gudrun in ieder geval wel. Ze toont je dan ook met veel plezier drie leuke bloemschikideetjes met dé voorjaarsbloem bij uitstek. Doe je mee? 

Tulpen: 3 ideetjes voor een lentegevoel in huis

In deze video maakt Gudrun 3 makkelijke DIY-bloemstukjes met tulpen in de hoofdrol. Zo vult ze tulpen in bokalen, een slim idee om de blijvende groei van de tulpenstengel te stoppen. Ook bij het tweede ideetje hoef je je geen zorgen te maken dat je nadien moet bijknippen ,want hier bekleedt Gudrun als het ware de binnenkant van een transparante bolle vaas. Heel origineel! Het derde ideetje is dan weer perfect voor op een feestelijke tafel. Gudrun geeft haar gasten een warm welkom met een miniboeket op de servet.

Bekijk dus snel de video om alles te ontdekken én natuurlijk zelf te creëren. Veel plezier!

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Met dank aan Bloemenschool De Groene Verbeelding voor de mooie locatie. Camera en montage: Hans De Groef

De 5 mooiste combinaties met tulpen en vaste planten

Dit vind je als bloemenliefhebber vast ook interessant om te lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste groentips en wooninspiratie!

 

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)