Anne Davis over botox, laser en fillers: “Helemaal naturel ben ik ook niet”

Anne Davis over botox, laser en fillers: “Helemaal naturel ben ik ook niet”

Anne Davis ziet het in haar omgeving wel vaker, vriendinnen die ‘iets’ laten doen. Daarom vraagt ze zich af: hoe ver kun je gaan om de invloed van de jaren op je lichaam tegen te gaan?

Lang geleden, zeker al meer dan tien jaar, kwam er een vriendin bij me langs die net terug was van vakantie. Ik schrok toen ik haar zag: de huid rond haar mond, bijna tot aan haar kin, zag vuurrood met hier en daar ontstoken wondjes, alsof ze verbrand was. “Allergie”, zei ze een beetje kort, en ik besloot maar niet door te vragen over wát voor allergie, en ik bewonderde haar in stilte, omdat ze met zo’n gezicht de deur was uitgegaan. Ikzelf was in bed blijven liggen, met de dekens over mijn hoofd.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Lees meer van Anne Davis:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)