Uit het hart van Hannelore: “Een overbeschermende moederkloek ben ik niet, maar ik wil en kan niet nog iemand verliezen”

Uit het hart van Hannelore: "Een overbeschermende moederkloek ben ik niet, maar ik wil en kan niet nog iemand verliezen"

Begin vorig jaar verloor Hannelore (36) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Een coole mama

Geen brood meer in huis. Als je met twee bent, is dat snel opgelost. Iemand springt op de fiets of loopt naar de bakker en hup, er is weer brood in huis. Het is fijn en rustgevend als je je over zo’n triviale zaken geen zorgen hoeft te maken. Stijn was meestal de ‘broodhaler’, degene die ’s ochtends nog snel om brood reed, tussen opstaan, badkamertijd en het – altijd nipt – halen van een trein. In mijn ogen was hij alleen daarom al een held. Sinds zijn overlijden zorg ik dat er altijd een brood in de diepvries klaar zit, want de kinderen alleen laten en snel even naar de bakker lopen, zit er als alleenstaande moeder niet altijd in.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)