Uit het hart van Hannelore: “Ik ontwaak en hap naar lucht. Stijn en ik zijn niet gescheiden, hij is dood”

Uit het hart van Hannelore: “Ik ontwaak en hap naar lucht. Stijn en ik zijn niet gescheiden, hij is dood”

Begin vorig jaar verloor Hannelore (36) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Dromen

Na het overlijden van Stijn las ik veel. Zelfhulpliteratuur van de bovenste plank, maar ook gezwets waar ik met mijn heldere kop niet bij kon. Het ging me in eerste instantie om de kinderen. Welk boek omvatte dé handleiding om met hun verdriet om te gaan? Die handleiding bestaat niet, heb ik ontdekt, je volgt je gevoel en leert erop te vertrouwen.

“Het verdriet is allesoverheersend en het scheurt je in stukken uiteen. Niks dramatisch aan, gewoon harde realiteit en deel van het leven.”

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)