Uit het hart van Hannelore: “Het perfecte plaatje mis je dikwijls pas wanneer het uiteen is gespat”

Uit het hart van Hannelore: "Het perfecte plaatje mis je dikwijls pas wanneer het uiteen is gespat"

Begin vorig jaar verloor Hannelore (36) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Tomatensoep

We gaan voor het eerst sinds Stijn overleden is naar het koffiehuisje waar we zo vaak op woensdagmiddag gingen lunchen. Het was een traditie geworden, nadat Polly gestart was in de eerste kleuterklas. Stijn en ik werkten op woensdag thuis, haalden samen de kinderen van school en fietsten met hen naar het koffiehuis. Hoppe at er tomatensoep met balletjes, speelde naast ons aan tafel, Polly viel in slaap en Stijn en ik hadden tijd samen. Het perfecte plaatje dat je pas mist wanneer het uiteen is gespat.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)