Uit het hart van Hannelore: “Hij mag geen kinderen hebben, tenzij ze leuk zijn”

Uit het hart van Hannelore: "Hij mag geen kinderen hebben, tenzij ze leuk zijn"
© Ann De Wulf

Hannelore Bedert (38) is singer-songwriter en auteur. Ze heeft 2 kinderen, Hoppe (11) en Polly (6). Ze verloor in 2019 haar man Stijn. 

Het eisenpakket voor een eventuele nieuwe vriend

We zitten op het terras bij de ouders van Stijn, in de lentezon. De kinderen zijn bij de grootouders blijven logeren en zoals altijd wordt er een bord bijgezet wanneer ik hen kom ophalen. Na drie jaar voel ik me nog steeds even welkom als voor het overlijden van Stijn. De schrijnende verhalen die ik soms bij lotgenoten hoor, zijn me onbekend. Ik voel me net zo welkom bij de familie van Stijn als bij mijn eigen familie. Waarom doen mensen elkaar toch zo vaak den duvel aan? Waar vinden mensen het genot in om anderen als een baksteen te laten vallen?

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)