Uit het hart van Hannelore: “Ik had ze kunnen zien aankomen, maar toch verrassen de tranen mij. Het gemis is zo pijnlijk tastbaar…”

Uit het hart van Hannelore: "Ik had ze kunnen zien aankomen, maar toch verrassen de tranen mij. Het gemis is zo pijnlijk tastbaar..."

Begin vorig jaar verloor Hannelore (36) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Gemis

Na veel discussiëren heb ik een extra hangmat gekocht. We hadden er al twee hangen, eentje voor Hoppe en eentje – een meter lager – voor Polly, maar telkens als ikzelf ook eens een rustpauze in één van de hangmatten wil nemen, ontstaat er discussie in de andere hangmat over wie nu recht heeft om daar te liggen. Want als mama in de hangmat ligt, dan willen de kinderen dat ook. Logisch. Ze kunnen niet zonder elkaar, maar samen in een hangmat? Ho maar…

Wil je graag verder lezen?
Dan vragen wij je om eenmalig een gratis account aan te maken. Vanaf dan krijg je ongelimiteerd toegang tot al onze artikels en video’s.

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)