Uit het hart van Hannelore: “Als ik ons huis binnenga, kijk ik nog altijd naar het naamkaartje met vier namen op”

Uit het hart van Hannelore: "Als ik ons huis binnenga, kijk ik nog altijd naar het naamkaartje met vier namen op"

Begin vorig jaar verloor Hannelore (36) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Naamkaartje

Eerlijk is eerlijk: de afzondering begint hier toch stilaan wat te wegen. Ik snak naar meer menselijk en – vooral – volwassen contact. Hoe graag ik mijn twee huisgenootjes ook zie, de gesprekken in huis beperken zich tot kinderlijke onderwerpen. Ook het woord ‘mama’ krijgt stilaan een irritante bijklank. Daarenboven gruwel ik van telefoneren en ben ik niet de grootste voorstander van onlinegesprekken, wat communicatie beperkt tot berichten. Of tot gesprekken met buren over de tuinmuur heen. Om onnozel van te worden als je iemand bent die zo graag woorden gebruikt.

Wil je graag verder lezen?
Dan vragen wij je om eenmalig een gratis account aan te maken. Vanaf dan krijg je ongelimiteerd toegang tot al onze artikels en video’s.

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)