Uit het hart van Hannelore: “Hoe begin je opnieuw na een jaar waarin de basis van je gezin kapotgeslagen is?”

Uit het hart van Hannelore: "Hoe begin je opnieuw na een jaar waarin de basis van je gezin kapotgeslagen is?"

Begin vorig jaar verloor Hannelore (35) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Onze columniste in het kort: Hannelore Bedert (35) is bij het grote publiek bekend als singer-songwriter, en auteur van ‘Lam’, waarmee ze de Bronzen Uil publieksprijs 2019 won. 

Opnieuw beginnen

Een nieuw jaar. Opnieuw beginnen. Vanaf nul. De eerste dag starten om op het einde van de rit weer opnieuw te beginnen. Een constante cirkel waar je je doorgaans geen vragen bij stelt. De jaren volgen elkaar op, af en toe lach je en zeg je: “het gaat toch snel, hè”. Bij elke verjaardag voel je dat je toch net dat ietsje ouder bent geworden, dat er hier en daar een spier iets sneller begint te zeuren. Maar het blijft simpelweg een alsmaar voortdenderende trein waar je niet uit kunt.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)