Uit het hart van Hannelore: “Als je man sterft, dan doe je de dingen gewoon. Ook een metershoog glazen dak poetsen…”

Uit het hart van Hannelore: "Als je man sterft, dan doe je de dingen gewoon. Ook een metershoog glazen dak poetsen..."

Begin vorig jaar verloor Hannelore (36) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Laddervrees

Aan de achterkant van ons huis is er een groot glazen dak waardoor de benedenruimte van daglicht wordt voorzien. Tijdens de verbouwingen had de ramenplaatser met een frons naar de afmetingen gekeken, uiteindelijk beslist dat het veilig was en ons het daglicht bezorgd waar de stadswoning én wij zo naar snakten. De maanden na de plaatsing keken we vol verwondering naar de open lucht die we boven onze leefruimte hadden gecreëerd, alsof je in het gras lag en naar de hemel kon kijken. Geen moment hadden we spijt, tot we na enkele maanden naar boven keken en zagen dat het zicht wat troebel was geworden. In ons enthousiasme – eigen aan jonge verbouwers – hadden we niet erg goed nagedacht over het poetsen van die ramen.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)