Uit het hart van Hannelore: ” ‘Ik vind dat je te dun aan het worden bent’, zegt Polly. ‘Je moet wel knuffelbaar blijven’ “

Uit het hart van Hannelore: " 'Ik vind dat je te dun aan het worden bent', zegt Polly. 'Je moet wel knuffelbaar blijven' "

Hannelore Bedert (37) is singer-songwriter en auteur. Ze heeft 2 kinderen, Hoppe (11) en Polly (5). Ze verloor in 2019 haar man Stijn. 

Voornemens

Elk jaar opnieuw, in december, neem ik me allerhande dingen voor. Zoals velen dat doen. Niet van het genre “Ik neem me voor gelukkiger te worden”, want dat is een basisgegeven waar je geen voornemens moet over maken, maar waar je naar moet leren leven (moeilijk gaat ook, naar het schijnt).

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)