Koens column: “In onze snoepkast hing vroeger een lijst met gevaarlijke E-nummers”

Koens column: "In onze snoepkast hing vroeger een lijst met gevaarlijke E-nummers"
©️ Ann De Wulf

Koen Strobbe (58) keert na twintig jaar in het zuiden van Frankrijk met zijn vrouw Ilse en zoon Kwinten terug naar ons land.

Kwinten stelt door zijn jeugdige nieuwsgierigheid weleens vragen over dingen waarover volwassenen niet meer genoeg nadenken. Als hij zijn schoollunch wil klaarmaken en vraagt of er nog vers brood is, wijs ik naar de zak met gesneden waldkornbrood op het aanrecht. “Ligt die daar al niet sinds eergisteren?” vraagt hij wat argwanend, maar ik nodig hem uit om gewoon even in het brood te knijpen, dan zal hij wel zien dat het best nog mals genoeg is. Terwijl hij zijn boterhammen smeert, vraagt hij zich luidop af of het wel normaal is dat zo’n brood van de bakker makkelijk een dag of vier ‘vers’ blijft.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN KOEN STROBBE:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)