Koens column: “Toen Aimé te horen kreeg dat een operatie niet meer kon, is hij in zijn zetel gaan zitten. En nu is hij dood”

Koens column: "Toen Aimé te horen kreeg dat een operatie niet meer kon, is hij in zijn zetel gaan zitten. En nu is hij dood"
©️ Ann De Wulf

Koen Strobbe (58) keert na twintig jaar in het zuiden van Frankrijk met zijn vrouw Ilse en zoon Kwinten terug naar ons land.

Het onvermijdelijke gebeurt meestal nog sneller dan je vreest. Toen we onlangs ex-buurvrouw Marceline aan de lijn hadden, vertelde ze ons al dat het niet goed ging met
Aimé. Een van z’n twee heupprotheses deed zoveel pijn dat hij nauwelijks nog kon lopen. Het sprankeltje hoop, dat een nieuwe operatie misschien soelaas kon brengen, spatte een dag of tien later uiteen, toen de chirurg een nieuwe operatie uitsloot.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN KOEN STROBBE:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)