Koens column: “Elke liefde is een loterij. Maar de kans om te winnen, blijft nog altijd veel groter dan de kans dat het misloopt”

Koens column: "Elke liefde is een loterij. Maar de kans om te winnen, blijft nog altijd veel groter dan de kans dat het misloopt"
©️ Ann De Wulf

Koen Strobbe (57) keert na twintig jaar in het zuiden van Frankrijk met zijn vrouw Ilse en zoon Kwinten terug naar ons land.

Tijdens onze twintig jaar in Frankrijk hebben Ilse en ik heel wat ‘grote’ Vlaamse televisiemomenten gemist, die een blijvende stempel gedrukt hebben op het leven van onze vrienden en kennissen. Toen we pas terug in België waren, misten we dan ook weleens de boot als iemand voor de grap ‘steenkolenengels’ begon te praten en met een grotesk West-Vlaams accent verwees naar de reeks ‘Eigen Kweek’.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN KOEN STROBBE:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)