‘Down the Road’: Dieter Coppens opnieuw vertrokken met zes reisgezellen

Door Jolien Thieleman

‘Down The Road’, het hartverwarmende programma waarin Dieter Coppens op reis gaat met 6 mensen met het syndroom van Down, komt terug! Gisteren, op 28 mei, stapte hij met zijn enthousiaste reisgezellen het vliegtuig op richting Madrid.

Zin voor avontuur

De komende drie weken gaan Brenda Paulissen (27) uit Zutendaal, Stijn De Winter (28) uit Hulste, Sophie Van Den Hurk (19) uit Booischot, Peter Goetgebuer (32) uit Brasschaat, Jamie Van Kerschaver (27) uit Middelkerke en Gitte Wens (27) uit Oud-Turnhout samen met Dieter en begeleidster Saar op pad. Alle zes hebben ze het syndroom van Down, en alle zes hebben ze enorm veel zin in de reis vol avontuur.

Van Madrid naar Marrakech

Het gezelschap trekt naar Spanje en Marokko, waar ze een tocht maken van Madrid naar Marrakech. Ook het Atlasgebergte en de Agafay woestijn staan op het programma. De groep kent elkaar niet op voorhand, maar ze zullen ongetwijfeld heel wat nieuwe vriendschappen en mooie herinneringen aan het avontuur overhouden.

Zoveel meer dan een tv-programma

Dieter vertelt: “Heerlijk, een nieuwe reis met zes nieuwe vrienden. Ik voel me bevoorrecht, net zoals de hele crew trouwens, om met deze groep te vertrekken. We staan letterlijk soms met open mond en vol bewondering te kijken hoe ze bepaalde dingen aanpakken. Al ben ik lichtjes zenuwachtig: zes nieuwe persoonlijkheden, gaat het klikken? Dit avontuur is zoveel meer dan een tv-programma, ik ben er zeker van dat dit weer één grote ontdekkingsreis zal worden!”

https://www.instagram.com/p/ByCl_91IeUd/

Beelden: Eén

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content