Selah Sue kiest een geboortelijst voor het klimaat

Selah Sue beviel in maart van haar eerste kindje Seth. En ze koos niet zomaar voor een gewone geboortelijst. De zangeres ruilt een deel van haar spullen in voor donaties ten voordele van het klimaat.

Geboortelijst voor het goede doel

Steeds meer ouders doen het. Een deel van hun geboortelijst willen ze inzetten voor het goede doel, want spulletjes hebben ze vaak al in overvloed. Selah Sue besloot hetzelfde te doen. Ze opende een geboortelijst ten voordele van vzw Klimaatzaak. De organisatie bereidt een heuse rechtszaak voor om de verschillende overheden in België te verplichten internationale klimaatafspraken na te komen.

De zangeres vertelt in een blogpost over hoe ze stilstaat bij het klimaatprobleem. “Op veel manieren zal ik geen vat hebben op het leven van mijn zoontje. Eén ding kan ik wel doen: er mee voor zorgen dat de aarde leefbaar blijft voor ons allemaal.”

Ook een geboortelijst aanmaken?

Elk goed doel is natuurlijk meer dan het overwegen waard. Maar mocht je kiezen voor een geboortelijst via Klimaatzaak, dan krijg je een Bongo-bon voor een fotosessie tijdens je zwangerschap of met je baby cadeau. Fijn, toch? Hier kun je meer informatie terugvinden.

Beeld: Belga

Lees ook zeker even deze hartverwarmende artikels:

Partner Content