Hippe singles samen op stap

Door De Redactie
Valentijn is net achter de rug maar niet iedereen heeft van deze liefdesdag kunnen genieten. Steeds meer mensen tussen de 25 en 45 zijn single door het jachtige leven van vandaag. Een carrière, hobby's, sociale verplichtingen...een relatie opbouwen is hierdoor helemaal niet meer zo vanzelfsprekend maar "Singles op Stap" wil hier graag verandering in brengen...

De website www.singlesopstap.be wil hippe singles samenbrengen zodat zij aan verschillende activiteiten kunnen deelnemen en zo samen een leuke dag beleven. De deelnemers kunnen in de eerste plaats in een ontspannen en ongedwongen sfeer met elkaar kennismaken. De focus ligt dus zeker niet op het “koppelen” van mensen, maar indien er iets moois bloeit tussen is dat handig meegenomen.

Elke maand stelt de site een kalender met culturele, sociale, culinaire en sportieve activiteiten samen waaruit de leden dan kunnen kiezen. Er worden trouwens ook activiteiten gepland waar de kinderen van singles kunnen deelnemen. Zij worden overigens automatisch én gratis lid van de club.

Ben jij tussen de 25 en 45, single én geïnteresseerd in dit initiatief? Schrijf je dan nu in op www.singlesopstap.be en wordt lid voor 8 euro per maand.

Partner Content