Boodschappen van hierboven: voor deze lezers is er meer tussen hemel en aarde

Boodschappen van hierboven: voor deze lezers is er meer tussen hemel en aarde
Getty Images

“Er is leven, er is leven na de dood…” Ken je het liedje? Ine, Kris, Petra en Catherine zijn daar rotsvast van overtuigd. Zij vertellen over hun bijzondere band met een geliefde die er niet meer, of net wél nog, is.

Een wondermooi teken

Voor Ine is elk wit pluimpje een teken van haar overleden vriendin Lara

Ine (32): “Mijn vriendin Lara en ik waren al tien jaar hartsvriendinnen toen ze ongeneeslijk ziek werd. Lara was niet spiritueel, maar tijdens de laatste weken van haar leven ging ze soms toch wat twijfelen. Twee weken voor ze ons uiteindelijk zou verlaten, vroeg ik haar heel concreet: ‘Stel dat het mogelijk zou zijn om mij nog een teken te geven als je er niet meer bent, zou je dat dan willen doen?’ Ze knikte instemmend en we bedachten een plan: als het mogelijk was, zou ze na haar dood regelmatig een wit pluimpje in de wind laten dansen of op de grond leggen als teken van haar aanwezigheid.

“Ik heb altijd het gevoel gehad dat Lara niet zomaar weg zou zijn. Die diepere connectie zou altijd blijven bestaan”

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

VERDER LEZEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)