4 lezeressen over hun bijzondere kleinkind

4 lezeressen over hun bijzondere kleinkind
Getty Images

Voor Rita, José, Anita en Madeleine gaat het grootouderschap gepaard met heel wat zorgen. Maar ondanks dat hun kleinkind zo ‘anders’ is, zijn ze stuk voor stuk vervuld met trots.

Deze grootouders spreken vol liefde over hun zorgenkindje

Rita en Noah

Al sinds zijn geboorte worstelt Rita’s kleinzoon met zware medische problemen

Rita (61): “Bij mijn eerste kleinkinderen had ik een zorgeloos beeld van het grootouderschap. Voor mij bestond ‘oma zijn’ gelijk aan babysitten en flesjes geven, samen gaan wandelen of meegaan naar het schoolfeest. Maar sinds de komst van Noah, nu zeven jaar geleden, zijn de schoolbezoekjes ingeruild voor ziekenhuisbezoeken. En ‘zorgen’ draait niet meer om pampers verversen, maar om sondevoeding geven.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

VERDER LEZEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)