Mijn verhaal: Britt is slechtziend en kreeg weer meer vrijheid dankzij echolocatie

Mijn verhaal: Britt is slechtziend en kreeg weer meer vrijheid dankzij echolocatie
Getty Images

Vier jaar geleden werd Britt wakker met een ernstig beperkt zicht. Ze moest heel haar leven omgooien, maar vond in echolocatie een onverwachte bondgenoot. Dit is haar verhaal. 

Britt (36): “Ik herinner me die ochtend vier jaar geleden nog heel goed. Ik ging de avond ervoor als ‘goedziende’ slapen, als iemand die wel nog kon autorijden, redelijk goed haar plan kon trekken en deelnam aan het dagelijkse leven, maar werd wakker met amper nog zicht uit mijn linkeroog – het zicht aan mijn rechteroog was al langer beperkt. Ik wist meteen hoe ernstig dit was, en ook dat het onomkeerbaar was. Alleen had ik het nooit zo abrupt en snel verwacht.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)