Mijn verhaal: Carla verloor haar dochter van twaalf door spoorlopen

Mijn verhaal: Carla verloor haar dochter van twaalf door spoorlopen
Getty Images

In de zomer van 2014 werd Carla’s dochter Charlotte gegrepen door een trein. Het meisje was op slag dood. Vandaag vertelt Carla haar verhaal om anderen te waarschuwen voor het vreselijke gevaar.

Carla (56): “Het was zomer 2014. Mijn dochter Charlotte, toen twaalf, had schoolvakantie. Die donderdag zou ze normaal gezien met mij meegaan naar m’n werk om wat te helpen, maar ze voorspelden prachtig weer, en ze wilde zo graag met een vriendinnetje naar Leuven. ‘Mag ik alsjeblief?’ vroeg ze. Ik twijfelde, ik ben altijd snel ongerust geweest. Maar ze bleef aandringen: ‘We gaan met de bus, er kan echt-echt-echt niks gebeuren.’ Eigenlijk had ik geen enkele reden om haar niet te laten gaan: ze was een flink meisje, ze was altijd voorzichtig. Ik wist dat ik haar kon vertrouwen. Dus, na lang aandringen, zei ik ‘ja’.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer pakkende verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)