Mijn verhaal: Hannelore heeft er plots spijt van dat ze geen kinderen heeft

Mijn verhaal: Hannelore heeft er plots spijt van dat ze geen kinderen heeft
Getty Images

Toen ze jonger was, voelde ze haar biologische klok nooit tikken, maar sinds enkele jaren knaagt er iets bij Hannelore: ze beseft dat ze toch heel graag een gezinnetje had gewild.

Hannelore (45): “Laatst raakte ik aan de praat met een nichtje dat een jaar of tien jonger is dan ik. Ze vertrouwde me toe dat ze twijfelde over het moederschap. Zij en haar vriend hebben geen uitgesproken kinderwens, maar ze beseffen dat ze stilaan een knoop moeten doorhakken. “Mijn goede raad: als je twijfelt, ga er dan voor”, hoorde ik mezelf zeggen. Het kwam er zo resoluut uit dat ik er zelf van opkeek.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)