Mijn verhaal: Ingrid raakte verlost van haar menstruatieklachten dankzij hormoonyoga

Mijn verhaal: Ingrid raakte verlost van haar menstruatieklachten dankzij hormoonyoga
Getty Images

Jarenlang hing Ingrid af van de anticonceptiepil om haar menstruatiecyclus regelmatig te houden: hij raakte maar niet uit zichzelf in balans. Toen ze er ook nog eens ernstige pijn bij kreeg, ging ze op zoek naar een andere oplossing.

Ingrid (47): “Ik was dertien toen ik voor het eerst ongesteld werd. Ik wist precies wat dat betekende: dat ik vanaf dan elke maand mijn regels zou krijgen. Of dat dacht ik toch. De tweede keer was pas een goed jaar later. ‘Geen zorgen, dat komt wel goed’, zei mijn mama. Maar dat gebeurde niet. Soms kreeg ik mijn regels pas na zeven maanden, met wat geluk na twee. In een schriftje hield ik nauwkeurig bij wanneer ik ongesteld was, omdat iedereen me op het hart drukte dat er na verloop van tijd wel regelmaat in zou komen.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)