Mijn verhaal: Ria’s man koos voor euthanasie na een slepende ziekte

Mijn verhaal: Ria's man koos voor euthanasie na een slepende ziekte
Getty Images

Van een sterke, fiere man veranderde Ria’s echtgenoot in een paar maanden tijd in een schim van 43 kilo. William koos zelf zijn levenseinde, een ‘lange reis’ die hij tot in de puntjes voorbereidde.

Of het stoort dat Radio Minerva op de achtergrond speelt, vraagt Ria (64) als ik in haar living zit. Het huis baadt in de winterzon en is langs alle kanten omgeven door grote vijvers. Met haar man William woonde ze aan de Schelde in Antwerpen. Haar nieuwe leven speelt zich hier af, tussen de velden, ver weg van de terrasjes op de Groenplaats waar Ria en William zo graag genoten van de zon en een glas wijn.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)