Mijn verhaal: Ronny kon jarenlang moeilijk lezen en schrijven en overwon pas op zijn 49ste zijn schaamte

Mijn verhaal: Ronny kon jarenlang moeilijk lezen en schrijven en overwon pas op zijn 49ste zijn schaamte
Getty Images

Jarenlang was Ronny bang om uitgelachen te worden, maar toen zijn dochter naar school begon te gaan, werd zijn wil om haar te kunnen helpen met haar huiswerk groter dan zijn angst. Dit is zijn verhaal.

Ronny (60): “Ik koester geen wrok, en ik neem niemand iets kwalijk, maar ik ben in mijn jeugd nooit gestimuleerd om goede schoolresultaten te behalen. In het eerste leerjaar werd vrij snel duidelijk dat ik geen bolleboos was. Niet dat ik dom was, maar eerder traag van begrip. Ik moest altijd aan de meester vragen om de uitleg nog eens te herhalen. Dat deed hij een eerste en een tweede keer, maar de derde keer negeerde hij mijn opgestoken vinger.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)