Mijn verhaal: Katriens mama leefde na het overlijden van haar man op in het woonzorgcentrum

Mijn verhaal: Katriens mama leefde na het overlijden van haar man op in het woonzorgcentrum
Getty Images

Het was nooit iets voor haar, zo’n woonzorgcentrum, en de eerste weken vond ze het er verschrikkelijk. Maar al snel voelde Katriens mama zich er helemaal thuis. Meer nog: na een heel moeilijke periode kreeg het leven opnieuw zin.

Katrien (61): “Het was mijn vader die altijd zei: ‘Als ik ooit móét verhuizen, dan liefst naar het einde van de straat’, de plek waar het woonzorgcentrum staat. ‘Dan wil ik een kamer aan de zonnekant, niet vergeten hé!’ (lacht) Mama schudde dan steevast haar hoofd. Maar sinds ze zelf in een kamertje aan de zuidkant zit, lijkt het alsof ik een klein stukje mama terug heb gekregen.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)