Mijn verhaal: Sandrine heeft door gezondheidsproblemen al jarenlang geen werk

Mijn verhaal: Sandrine heeft door gezondheidsproblemen al jarenlang geen werk
Getty Images

Sandrine heeft te kampen met endometriose en kan daardoor niet gaan werken. Hoe meer de tijd vordert, hoe moeilijker het lijkt te worden om een geschikte job te vinden. Dit is haar verhaal.

Sandrine (42): “Endometriose is een ziekte die erg op en af gaat. Bij mij is dat alleszins zo. Sinds mijn tienertijd zijn er dagen dat ik me goed voel, maar ook dagen waarop ik niet weet waar ik moet kruipen van ellende. Doordat er stukjes baarmoederslijmvlies buiten de baarmoeder groeien − bij mij vooral rond mijn baarmoeder, eileiders, eierstokken en darmen − heb ik niet alleen last van menstruatiepijn, maar ook van mijn darmen.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)