Mijn verhaal: Sarah rouwt om haar vader die ze nooit heeft gekend

Mijn verhaal: Sarah rouwt om haar vader die ze nooit heeft gekend
Getty Images

Sarahs moeder ging bij haar vader weg toen ze twee jaar oud was; ze heeft hem dus nooit echt gekend. Nu hij overleden is, is ze op zoek naar antwoorden, maar haar moeder houdt haar lippen stijf op elkaar.

Sarah (29): “Mijn vader is overleden. Het klinkt vreemd als ik mezelf het woord ‘vader’ hoor uitspreken, want ik heb hem nooit gekend. Ik wist dat hij bestond, maar voor mij was hij louter de man die mij ooit had verwekt. Mijn moeder heeft hem jaren geleden al doodverklaard, al sinds ze bij hem is weggegaan met mij toen ik nog geen twee jaar oud was. Daarna heb ik hem nooit meer gezien, en ook met de familie aan mijn vaders kant werd abrupt alle contact verbroken.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)