Mijn verhaal: door de scheiding van hun ouders werden Sien en haar broer uit elkaar gehaald

Mijn verhaal: door de scheiding van hun ouders werden Sien en haar broer uit elkaar gehaald
Getty Images

Wanneer je ouders scheiden, is dat sowieso al een ingrijpende gebeurtenis. Voor Sien kreeg die nog een extra donker kantje: zij en haar broer werden uit elkaar gehaald.

Sien (26): “Mijn ouders zijn uit elkaar gegaan in augustus 2009. Ik was dertien, mijn broer Remco zestien. We waren die zomer nog met ons gezin naar Italië geweest, er leek geen vuiltje aan de lucht. Maar meteen na die vakantie vertelde papa aan mama dat hij al een tijdje een affaire had met een andere vrouw en dat hij met haar verder wilde. Mama heeft daar als een furie op gereageerd en heeft hem prompt de deur gewezen.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

MEER OPENHARTIGE VERHALEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)