Mijn verhaal: Stefanie maakte van haar stotterprobleem haar sterkte

Mijn verhaal: Stefanie maakte van haar stotterprobleem haar sterkte
Getty Images

Stefanie stottert al bijna haar hele leven en had daardoor te kampen met een negatief zelfbeeld en donkere gedachten. Nu ze ouder is, lukt het haar steeds beter om die slechte ervaringen om te buigen naar momenten die haar sterker maken.

Stefanie (38): “Volgens mijn ouders was ik een jaar of drie toen zij voor het eerst hoorden dat ik stotterde. Toen was men er nog van overtuigd dat het wel zou overgaan, zolang mijn ouders zich er maar niet te fel op focusten. Alleen bleef het stotteren hardnekkig aanwezig. Ik herinner me niet zo veel meer over die periode, enkel dat toen ik naar het eerste leerjaar ging, ik erg werd gepest. Vanaf dan werd ik me héél erg bewust dat ik anders praatte dan anderen.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)