Openhartig: als je man met pensioen gaat

Openhartig: als je man met pensioen gaat
Getty Images

Het pensioen is allang geen eindhalte meer, maar het begin van een tweede leven. Al kent zo’n nieuw hoofdstuk niet altijd een vlotte start. Dit is het verhaal van 6 lezeressen.

Een nieuw begin

Sonja ging na het pensioen van haar man Hendrik door een relatiecrisis

Sonja (63): “Ik herinner me nog goed dat mijn man Hendrik in de zomer van 1983 plotseling voor de deur stond met twee tickets in z’n hand. ‘Schat, pak je koffer maar, want over een week zitten we op het vliegtuig naar Australië’, zei hij met een brede glimlach. Dat was waarom ik zo hopeloos verliefd op hem was geworden. Hij was zo… spontaan, ongeremd en hij stond gulzig in het leven. Hendrik hield het leven spannend.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

MEER LEZEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)