Openhartig: Peter was 18 jaar lang getrouwd met een narcistische vrouw

Openhartig: Peter was 18 jaar lang getrouwd met een narcistische vrouw
Getty Images

Peter stuurde zelf een mail naar onze redactie. “Jullie maken wel artikels over narcistische mannen, maar ik zou graag vertellen over het leven met een narcistische vrouw.” En zo sprak redactrice Annelies met Peter af om zijn hallucinante verhaal te horen.

“Voorzie ongeveer een uurtje voor het interview”, laat ik Peter weten wanneer we per sms afspreken. “Maak er maar twee van, ik heb een lang verhaal”, antwoordt hij. En zo gebeurt het dat dat ik op een donderdagmiddag met Peter ga lunchen en pas naar huis rijd als het donker wordt. Bijna vier uur lang vertelt hij me het verhaal van zijn leven: jonge weduwnaar hertrouwt met de juf van zijn zoontje. Een vrouw met een narcistische persoonlijkheid, zo zal hij in de loop van zijn huwelijk te weten komen. Maar tegen dat Peter alle puzzelstukjes gelegd heeft, is het al te laat. Wat begint als een sprookje, eindigt achttien jaar later in een nachtmerrie.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Lees ook zeker deze artikels:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)