Openhartig: deze vriendinnen vonden elkaar na jaren weer terug

Openhartig: deze vriendinnen vonden elkaar na jaren weer terug
Getty Images

Als je jong bent lijkt vriendschap iets voor altijd. Maar dan krijg je ruzie, of verlies je elkaar uit het oog… Deze vijf vriendinnen vonden elkaar na jaren toch weer terug.

Een banale ruzie dreef hartsvriendinnen Kelly en Kristien jarenlang uit elkaar

 “Toen ik het geboortekaartje van Kristiens zoon in de winkel zag staan, brak mijn hart. Dat ik zo’n speciaal moment had moeten missen…”

  • Kelly (37) is gescheiden en mama van Ibe (13).
  • Kristien (37) is getrouwd met Tom en mama van Bent (8) en Wout (7)
  • Ze legden 5 jaar geleden hun ruzie bij, na 12 jaar zonder contact.

Kristien: “Kelly en ik kennen elkaar al van kindsbeen af, van in de lagere school. Maar échte vriendinnen, dat werden we pas toen we onze vriendjes leerden kennen. Tom en Jelle waren zelf goede vrienden, en zo werden ook wij vanzelf closer. Gaan dansen, naar de bioscoop… Alles deden we met ons viertjes. Tot Kelly en ik, we waren ongeveer twintig, plots ruzie kregen. Waarover die ruzie precies ging, dat weet ik niet eens meer. Maar wel dat we echt wóédend op elkaar waren…”

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Libelle vriendinnen

Ben je op zoek naar een maatje om zelf mee op stap te gaan? Zou je soms graag meer mensen om je heen hebben? Of mis je het gevoel ergens bij te horen? Neem dan zeker een kijkje op Libelle Vriendinnen, waar vriendschappen sluiten centraal staat!

In een paar klikken maak je je profiel aan en kom je meteen in contact met toffe vrouwen uit jouw buurt die dezelfde interesses hebben als jij. Gelijkgestemden vinden met wie je kunt kletsen, afspreken, zóveel fijne dingen kunt beleven was nog nooit zo makkelijk. En dat allemaal in een warme, vertrouwelijke omgeving. Benieuwd? Registreer je dan vandaag nog via libelle.be/vriendinnen!

Uit: Libelle 51/2019 – Tekst: Margot Kennis

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)