Opnieuw papa na je 50ste: deze vaders vertellen hun verhaal

Opnieuw papa na je 50ste: deze vaders vertellen hun verhaal
Getty Images

Bij een nieuwe relatie hoort vaak nog een nieuw kindje. Maar wat als je zelf de 50 al voorbij bent? Deze vaders werden na hun vijftigste opnieuw papa en delen hun mooie momenten én twijfels.

Steven: “Ik kan de gevolgen van onze beslissing kapot analyseren. Maar is het leven niet sowieso onzeker?”

Steven (60) heeft twee kinderen uit zijn eerste huwelijk. Hij is samen met Nina (39) en werd drie jaar geleden opnieuw papa van Timo.

De kinderwens was meteen een gespreksonderwerp tussen Nina en mij. Ze is twintig jaar jonger en als je elkaar graag ziet, droom je van een kindje samen. Maar de kinderen uit mijn eerste huwelijk stonden op dat moment op het punt om het huis uit te gaan en dus stond helemaal opnieuw beginnen niet meteen hoog op mijn bucketlist. Ik was me bewust van de verantwoordelijkheid, van mijn leeftijd, en van de risico’s op medisch vlak.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer over vaders:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)