Mijn verhaal: Marie wil liever niet dat mensen weten wie haar bekende vader is

Mijn verhaal: Marie wil liever niet dat mensen weten wie haar bekende vader is
Getty Images

Het klinkt misschien leuk, een BV als papa hebben, maar voor Marie (een pseudoniem, omdat ze liever volledig anoniem blijft) is het een heel ander verhaal: ze gebruikt zelfs de achternaam van haar moeder om kwetsende vooroordelen te vermijden.

Marie (37): “Ik stond een keertje in de backstage van een muziekfestival, tussen de rijke vips. Niemand gunde me een blik waardig, ik kon er evengoed niet staan. Tot iemand me vroeg ‘met wie ik daar was’. Toen ik mijn vader aanwees, vond iedereen me plots wel heel interessant. En zo gaat het eigenlijk altijd, als je zoals ik een bekende vader hebt… Mensen zeggen me vaak: ‘Dat moet toch geweldig zijn, zo’n Bekende Vlaming als papa?’

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)