Sweet sixty: deze (bijna) zestigers rocken, bloggen en sporten de sterren van de hemel

Sweet sixty: deze (bijna) zestigers rocken, bloggen en sporten de sterren van de hemel
Getty Images

Eén van de troeven van ouder worden, is dat je eindelijk weet wat je leuk vindt in het leven en daar gewoon voor gaat. Zoals Ann, Hélène, Michel en Chris!

Ann en Hélène halen alle clichés over zestigers onderuit op hun duoblog Wifty

“Dat zotte en creatieve beestje zit nog altijd in ons. En het is dát beestje dat je moet terugvinden”

Hélène (59): “Ann en ik passeerden een paar jaar geleden zelf de kaap van vijftig, en over één ding waren we het meteen eens: het beeld dat de media over ‘oudere vrouwen’ ophangt, klopt in de verste verte niet met hoe wij ons voelen. Een vrouw met een korte, grijze coupe, een koppel dat uitgezakt, moe en verhit in de zetel zit, dat waren wij niet.”

Ann (62): “Vijftig worden vond ik absoluut geen probleem. Het overkwam me gewoon. Wat je wel doet, is de balans opmaken van de voorbije jaren. Waar sta ik nu? En misschien nog belangrijker: waar wil ik naartoe?”

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Ook deze lezeressen doen hun verhaal:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)